در پایگاه دوم شکاری تبریز
میگ 29 پس از 12 سال زمین گیری به پرواز درآمد
خلبان میگ 29 بازسازی شده توسط متخصصان پایگاه دوم شكاری شهید فكوری تبریز، پس از پرواز موفقیت آمیز گفت: زمانی كه هواپیما از زمین كنده شد و به اوج آسمان ها پرواز كرد، به غیرت ایرانی و توان متخصصان كشورم افتخار كردم...
تبریز- خلبان میگ 29 بازسازی شده توسط متخصصان پایگاه دوم شكاری شهید فكوری تبریز، پس از پرواز موفقیت آمیز گفت: زمانی كه هواپیما از زمین كنده شد و به اوج آسمان ها پرواز كرد، به غیرت ایرانی و توان متخصصان كشورم افتخار كردم.
سرهنگ خلبان سعید رسولی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، اظهار كرد: برای من مهمترین موضوع در این مساله آزمایش موفق هواپیما بود كه ظرف 24 ماه توسط كاركنان گروه نگهداری پایگاه تعمیرات اساسی شده است.
وی گفت: نیروی هوایی ارتش از نظز نیرو و تكنولوژی نسبت به كشورهای منطقه و فرا منطقه ای از توان بسیار بالایی برخوردار است و این موفقیت ها جز با عمل به رهنمودهای فرماندهی كل قوا حاصل نمی شد.
وی كه متولد سال 1350 بوده و تاكنون تست های مختلف هواپیماهای جنگی را در پایگاه دوم شكاری تبریز انجام داده است، افزود: تمام دوره های آموزشی و فنی خود را در ایران گذرانده است.
یك فروند جنگنده بمب افكن میگ 29 پس از 12 سال زمین گیری از پایگاه دوم شكاری شهید فكوری تبریز با موفقیت به پرواز درآمد.
این هواپیما كه به دلیل وجود برخی نواقص قادر به پرواز نبود، با انجام 21 هزار نفر ساعت كار توسط محققان، مهندسان و نیروهای فنی گروه نگهداری پایگاه دوم شكاری شهید فكوری تبریز امروز موفق به انجام پرواز در آسمان تبریز شد.
متخصصان نیروی هوایی، علاوه بر تعمیر و بازسازی هواپیمای میگ 29، سه نوع سیستم مدرن الكترونیكی نیز به آن افزوده اند كه قابلیت فنی و پشتیبانی آن را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.